Košarica: 0 artikal(a)

  • BESPLATNA DOSTAVABESPLATNA DOSTAVA IZNAD 290.00KN
  • Dostava u 2 do 4 radnih danaDOSTAVA U 2 DO 4 RADNIH DANA
  • Povrat robe moguć u roku 14 danaPOVRAT ROBE MOGUĆ U ROKU 14 DANA

Kolačići

Što je kolačić?

Kolačić je mala brojčano-slovčana datoteka koja se automatski pohrani na vaše računalo prilikom pristupa određenoj internetskoj stranici. Omogućuju nam poboljšati funkcije naše stranice i nuditi usluge prilagođene pojedinačnom korisniku. Uz njihovu pomoć možemo ocijeniti broj korisnika i uzorke korištenja naše internetske stranice, pohraniti informacije o vašim omiljenim uslugama (i na taj način prilagoditi stranicu vašim individualnim potrebama), ubrzati pretraživanje i prepoznati vas prilikom ponovnog posjeta. Ističemo da kolačići ni u kojem slučaju ne mogu štetiti vašem računalu.
Naši kolačići ne pohranjuju osjetljive informacije kao što su podaci o kreditnim karticama, nego nam uz pomoć šifriranih podataka omogućuju poboljšati korisnično iskustvo na našoj internetskoj stranici. Ove informacije vam posredujemo sukladno novim zakonskim zahtjevima te u namjeri posredovanja iskrenih i jasnih informacija u svezi s politikom privatnosti na našoj internetskoj stranici.

Ako trebate više informacija: 
www.youronlinechoices.eu.


Kolački

Web stranica Unique Fashion (www.uniquefashion.com.hr) koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnostii. Nastavkom pregleda web stranice www.uniquefashion.com.hr, slažete se na korištenjem kolačića na našoj stranici.

SLAŽEM SE