Košarica: 0 artikal(a)

  • BESPLATNA DOSTAVABESPLATNA DOSTAVA IZNAD 290.00KN
  • Dostava u 2 do 4 radnih danaDOSTAVA U 2 DO 4 RADNIH DANA
  • Povrat robe moguć u roku 14 danaPOVRAT ROBE MOGUĆ U ROKU 14 DANA

Izjava o Privatnosti

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Uniquefashion.com.hr obvezuje se da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.).
Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima, koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Podaci koje korisnik upisuje putem obrasca na stranici Uniquefashion.com.hr ili na neki drugi način (preko e-maila, telefona i dr.), su povjerljivi i štitimo ih sukladno zakonskim odredbama.
Osobni podaci će biti upotrijebljeni samo za namjene za koje je korisnik dao svoju suglasnost.  

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.  

Kolački

Web stranica Unique Fashion (www.uniquefashion.com.hr) koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnostii. Nastavkom pregleda web stranice www.uniquefashion.com.hr, slažete se na korištenjem kolačića na našoj stranici.

SLAŽEM SE